Kerst 1989
Ha $alonia
NIAN HAO
DE CAISSON
4*
4
4
4
4
4
4
4
4
4
4
'4
4
4
4
4
4
4
4
4
4
4
4
4
4
4
4
4
4
4
4
4
4
4
4
4
4
4
4
1
4
4
4
4
4
4
4
4
4
4
4
4
4
4
4
4
4
4
4
'4
4
4
4
KERSTMENU 1989
97,50 p-p.
presenteert
de luxe in kleur uitgevoerde
December-Uit-Krant
met 1001 ideeën
en sub-tropische
zwemarrangementen
I Wij verzorgen op tweede Kerstdag j
graag uw Kerstmenu a la carte
bij gezellig open haardvuur:
Terminus
met
Kerst
Kerstdiners en
Oud- en Nieuwviering.
Bel 01107-4200
voor een gratis toezending.
KERSTMENU 1989
4
4
4
4
4
4
4
4
I
4
4
4
4
4
4
4
4
4
4
4
4
4
4
4
4
4
4
4
4
I
4
4
3
1
4
i
MOTEL RESTAURANT
Beide Kerstdagen
geopend
4
Ook kunnen we voor bij Uw thuis
koude schotels verzorgen
01100-30085
Stel zelf uw kerstdiner naar keuze samen.
1
49,50 P.p.
STATIONSRESTAURATIE
GOES
22
DE BEVELANDER
uit één van de volgende gerechten
Vooraf serveren wij een aperitief van
f
Restaurant Bar - Dancing
Wijngaardstraat 2, 4401 CS Yerseke, tel. 01131-2211
I
aux choix naar keuze
toeslag wildgerecht 10,- PP-
Live-muziek
1
Op uw verzoek zenden wij u het Kerstmenu gaarne toe.
Wij hebben een leuk kindermenu met als afsluiting een
kadootje uit de kerstboom.
Speciaal Kerstmenu
Bij ons kunt u kiezen
uit 6 kerstmenu’s.
Demi Homard a la crème fraiche
Half koud kreeftje geserveerd met een crème fraiche saus
Parade des entrees chauds
Compositie van gegrilde zalm, een zeeuwse oester in
champagnesaus en scampi’s
Consommée de tomates fraiches au basilic
Krachtige tomatenbouillon met verse basilicum
Pintadeau a la Nantua
Parelhoen met een lichte kreeftensaus
Sorbet aux fruits et Champagne
Sorbet van vruchten en Champagne
Dessert de Noël
Een verfijnd Kerstdessert
Op 1 januari nieuwjaarsbal met medewerking
van dansorkest Escape
Sorbet au fine Champagne
(champagnesorbet)
Feestelijk garnituur van
groenten en aardappelen
1 e en 2e Kerstdag
Diner/Dansant
87,50 per persoon
(gelegen aan
buszijde station)
01100-27482
Consommé de Pigeon double au Gratin
(krachtige duivebouillon
gegratineerd met room)
Médaillon de Veau aux Morilles
(kalfsbiefstuk met morieljesaus)
ou/of
Noisette de Cerf Chasseur
(hertebiefstuk met wildsaus)
Foie de Canard Tiède
(lauwwarme eendelever geserveerd
met truffelsaus)
Café et Friandise
(koffie met bonbon)
Surprise de Noël
(verrassend dessert)
Wij stellen tevens gratis onze zaal ter beschikking
voor familiefeesten, partijen en vergaderingen.
Rondom het Diner/Dansant
Het Kerstmenu wordt op beide dagen vanaf
19.00 uur geserveerd.
Het aperitief begint om 18.00 uur.
reserveren noodzakelijk.
Wij geven één voorbeeld:
”Nian Hao” soep of soep naar keuze
Yuk van het huis
Vlees met garnalen, krab, groenten
Peking eend
Chun Niu Yuk
Babi Pangang
Saté
85,(2 personen)
Lotte de Mer farcie au Ciboulette
(met zalm gevulde zeeduivel,
geserveerd met bieslooksaus)
Paté uit de Belgische Ardennen
Geserveerd met toast en boter
Heldere aspergesoep
Gepocheerde tongfilets Noordzee
Overheerlijke tongfilets met Hollandse garnalen in witte
wijnsaus
geserveerd met worteltjes en aardappelkroketjes
Spoom Poire William
Luchtige ijssorbet met peer, overgoten met champagne
Wildzwijn biefstuk
of
Biefstuk van de haas
Beide hoofdgerechten worden geflambeerd aan uw tafel
met een heerlijke pepersaus en geserveerd met bijpassende
garnituren
Kerstfantasie
Ijstaart in meerdere smaken
Espresso met bonbon
Prijs per couvert
68,50
Dorpsstraat 50 in Heinkenszand
tel. 01106-2886
Chinees-Indisch
Specialiteiten restaurant
WIJNGAARDSTRAAT 54
4461 DD GOES
TEL. 01100-14903
Smokkelhoekweg 12
4421 JH Kapelle
Tel.: 01102-43776
Fax: 01102-41036
RECREATIE
in
f 49,50* p.p.
Tevens bieden wij onze gasten de mogelijkheid om zelf een
Kerstdiner samen te stellen uit onze a la Carte kaart.
Reserveringen:
01102-43776, of via fax: 01102-41034.
We zijn beide dagen geopend vanaf 16.00 uur.
j HOOFDSTRAAT 67
i OVEZANDE
f TEL. 01195-575*
Speciaal afhaalmenu voor de maand
december voor 2 a 3 personen f 30,
Babi Pangang, Fou You Hat, Kroepoek, 3 saté,
met keuze uit nasi, bami of rijst een keuze A
4 het huis en een leuke Kerstverrassing.
Woensdag 13 december 1989
ór
I
4
r’
Hors d’oeuvre "populair"
Hors d’oeuvre ’’royal"
Hors d’oeuvre "varië"
Tjap tjoy of
Gefileerde kip, sambalsaus of
Koo lou Yok of
Indisch vlees of
Gefileerde kip met kerrie of
Gefileerde kip met champignons of
Halve kip met pikante saus of
Ching chou kai
(gefileerde kip met paprika en saus).
Uitstekend verzorgde keuken.
Gespecialiseerd in:
Kantonese en Sichuanese gerechten.
Wij verzorgen ook uw speciale wensen.
Modern, sfeervol ingericht restaurant.
100 Zitplaatsen.
Dagelijks geopend van 11.00 tot 22.30 uur.
Afhalen van bestellingen is óók mogelijk.
hotel-restaurant, stationsplein I, 4461 hp goes,
tel. 01100-30085
i
Ossehaas in Si Chung saus
6
Terminus
Goes
kerst-cocktail
meloencocktail overgoten met port
of
monika cocktail
kip-sellery-grapefruit
toast en boter
of
holt, garnalencocktail
toast en boter
heldere tomatensoep met kip en selderij
of
heldere vissoep
of
krachtige bouillon met hoed van bladerdeeg
■kir k
twee varkensbiefstukjes met romige champignonsaus
of
zeetong met ravigottesaus
of
haasfilet met wildsaus
dit alles met bijpassende garnituren
vruchtencocktail overgoten met la sabayon
of
negresco
ijs-advokaat-choc. saus-slagroom
of
chipolata creme de menthe
koffie met bonbon
kerst-kindermenu tot 12 jaar
•kir
15,50 p.p.
BIJ EEN SFEER VOL OPEN I
HAARDVUUR SERVEREN WIJ OP f
TWEEDE KERSTDAG:
KRUIDIGE RUNDVLEESBOUILLON 1
MET GROENTEJULIENNE EN f
CROUTONS
EEN UITGEBREIDE KERSTGOURMET
MET O.A. OSSEHAAS, f
VARKENSHAAS, BIEFSTUKJES, J
KALKOENFILET, GAMBA’S,
EXOTISCHE VRUCHTEN, VERSE t
GROENTEN, KRUIDENBOTERS, J
DIVERSE SAUSJES, FLENSJES, 5
STOKBROOD, EN 1
AARDAPPELSCHIJFJES. I
ft .9
KOFFIE MET BELGISCHE BONBONS J
Het restaurant is geopend vanaf 13.00 uur. :s
Laatste gang om 20.00 uur. 4
Hierna bieden wij u de gelegenheid tot een
gezellig samenzijn met de mogelijkheid tot (j
dansen in de Bar. 4
U gelieve tijdig te reserveren.
4
4
Keuken geopend: le kerstdag v.a. 13.00 uur
2e kerstdag v.a. 12.00 uur
le kerst v.a. 17.00 uur volgeboekt
Voor de kerstdagen - tevens voor oud- en nieuwjaar - verzorgen wij graag uw koude
schotels o.a.:
Huiskamer-koud-buffet: 5 feestelijk opgemaakte schalen voldoende voor 12 personen f 185,-
f 11,50 p.p.
f 15,00 p.p.
f 20,00 p.p.