Kerst 1989 Ha $alonia NIAN HAO DE CAISSON 4* 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 '4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 1 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 '4 4 4 4 KERSTMENU 1989 97,50 p-p. presenteert de luxe in kleur uitgevoerde December-Uit-Krant met 1001 ideeën en sub-tropische zwemarrangementen I Wij verzorgen op tweede Kerstdag j graag uw Kerstmenu a la carte bij gezellig open haardvuur: Terminus met Kerst Kerstdiners en Oud- en Nieuwviering. Bel 01107-4200 voor een gratis toezending. KERSTMENU 1989 4 4 4 4 4 4 4 4 I 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 I 4 4 3 1 4 i MOTEL RESTAURANT Beide Kerstdagen geopend 4 Ook kunnen we voor bij Uw thuis koude schotels verzorgen 01100-30085 Stel zelf uw kerstdiner naar keuze samen. 1 49,50 P.p. STATIONSRESTAURATIE GOES 22 DE BEVELANDER uit één van de volgende gerechten Vooraf serveren wij een aperitief van f Restaurant Bar - Dancing Wijngaardstraat 2, 4401 CS Yerseke, tel. 01131-2211 I aux choix naar keuze toeslag wildgerecht 10,- PP- Live-muziek 1 Op uw verzoek zenden wij u het Kerstmenu gaarne toe. Wij hebben een leuk kindermenu met als afsluiting een kadootje uit de kerstboom. Speciaal Kerstmenu Bij ons kunt u kiezen uit 6 kerstmenu’s. Demi Homard a la crème fraiche Half koud kreeftje geserveerd met een crème fraiche saus Parade des entrees chauds Compositie van gegrilde zalm, een zeeuwse oester in champagnesaus en scampi’s Consommée de tomates fraiches au basilic Krachtige tomatenbouillon met verse basilicum Pintadeau a la Nantua Parelhoen met een lichte kreeftensaus Sorbet aux fruits et Champagne Sorbet van vruchten en Champagne Dessert de Noël Een verfijnd Kerstdessert Op 1 januari nieuwjaarsbal met medewerking van dansorkest Escape Sorbet au fine Champagne (champagnesorbet) Feestelijk garnituur van groenten en aardappelen 1 e en 2e Kerstdag Diner/Dansant 87,50 per persoon (gelegen aan buszijde station) 01100-27482 Consommé de Pigeon double au Gratin (krachtige duivebouillon gegratineerd met room) Médaillon de Veau aux Morilles (kalfsbiefstuk met morieljesaus) ou/of Noisette de Cerf Chasseur (hertebiefstuk met wildsaus) Foie de Canard Tiède (lauwwarme eendelever geserveerd met truffelsaus) Café et Friandise (koffie met bonbon) Surprise de Noël (verrassend dessert) Wij stellen tevens gratis onze zaal ter beschikking voor familiefeesten, partijen en vergaderingen. Rondom het Diner/Dansant Het Kerstmenu wordt op beide dagen vanaf 19.00 uur geserveerd. Het aperitief begint om 18.00 uur. reserveren noodzakelijk. Wij geven één voorbeeld: ”Nian Hao” soep of soep naar keuze Yuk van het huis Vlees met garnalen, krab, groenten Peking eend Chun Niu Yuk Babi Pangang Saté 85,(2 personen) Lotte de Mer farcie au Ciboulette (met zalm gevulde zeeduivel, geserveerd met bieslooksaus) Paté uit de Belgische Ardennen Geserveerd met toast en boter Heldere aspergesoep Gepocheerde tongfilets Noordzee Overheerlijke tongfilets met Hollandse garnalen in witte wijnsaus geserveerd met worteltjes en aardappelkroketjes Spoom Poire William Luchtige ijssorbet met peer, overgoten met champagne Wildzwijn biefstuk of Biefstuk van de haas Beide hoofdgerechten worden geflambeerd aan uw tafel met een heerlijke pepersaus en geserveerd met bijpassende garnituren Kerstfantasie Ijstaart in meerdere smaken Espresso met bonbon Prijs per couvert 68,50 Dorpsstraat 50 in Heinkenszand tel. 01106-2886 Chinees-Indisch Specialiteiten restaurant WIJNGAARDSTRAAT 54 4461 DD GOES TEL. 01100-14903 Smokkelhoekweg 12 4421 JH Kapelle Tel.: 01102-43776 Fax: 01102-41036 RECREATIE in f 49,50* p.p. Tevens bieden wij onze gasten de mogelijkheid om zelf een Kerstdiner samen te stellen uit onze a la Carte kaart. Reserveringen: 01102-43776, of via fax: 01102-41034. We zijn beide dagen geopend vanaf 16.00 uur. j HOOFDSTRAAT 67 i OVEZANDE f TEL. 01195-575* Speciaal afhaalmenu voor de maand december voor 2 a 3 personen f 30, Babi Pangang, Fou You Hat, Kroepoek, 3 saté, met keuze uit nasi, bami of rijst een keuze A 4 het huis en een leuke Kerstverrassing. Woensdag 13 december 1989 ór I 4 r’ Hors d’oeuvre "populair" Hors d’oeuvre ’’royal" Hors d’oeuvre "varië" Tjap tjoy of Gefileerde kip, sambalsaus of Koo lou Yok of Indisch vlees of Gefileerde kip met kerrie of Gefileerde kip met champignons of Halve kip met pikante saus of Ching chou kai (gefileerde kip met paprika en saus). Uitstekend verzorgde keuken. Gespecialiseerd in: Kantonese en Sichuanese gerechten. Wij verzorgen ook uw speciale wensen. Modern, sfeervol ingericht restaurant. 100 Zitplaatsen. Dagelijks geopend van 11.00 tot 22.30 uur. Afhalen van bestellingen is óók mogelijk. hotel-restaurant, stationsplein I, 4461 hp goes, tel. 01100-30085 i Ossehaas in Si Chung saus 6 Terminus Goes kerst-cocktail meloencocktail overgoten met port of monika cocktail kip-sellery-grapefruit toast en boter of holt, garnalencocktail toast en boter heldere tomatensoep met kip en selderij of heldere vissoep of krachtige bouillon met hoed van bladerdeeg ■kir k twee varkensbiefstukjes met romige champignonsaus of zeetong met ravigottesaus of haasfilet met wildsaus dit alles met bijpassende garnituren vruchtencocktail overgoten met la sabayon of negresco ijs-advokaat-choc. saus-slagroom of chipolata creme de menthe koffie met bonbon kerst-kindermenu tot 12 jaar •kir 15,50 p.p. BIJ EEN SFEER VOL OPEN I HAARDVUUR SERVEREN WIJ OP f TWEEDE KERSTDAG: KRUIDIGE RUNDVLEESBOUILLON 1 MET GROENTEJULIENNE EN f CROUTONS EEN UITGEBREIDE KERSTGOURMET MET O.A. OSSEHAAS, f VARKENSHAAS, BIEFSTUKJES, J KALKOENFILET, GAMBA’S, EXOTISCHE VRUCHTEN, VERSE t GROENTEN, KRUIDENBOTERS, J DIVERSE SAUSJES, FLENSJES, 5 STOKBROOD, EN 1 AARDAPPELSCHIJFJES. I ft .9 KOFFIE MET BELGISCHE BONBONS J Het restaurant is geopend vanaf 13.00 uur. :s Laatste gang om 20.00 uur. 4 Hierna bieden wij u de gelegenheid tot een gezellig samenzijn met de mogelijkheid tot (j dansen in de Bar. 4 U gelieve tijdig te reserveren. 4 4 Keuken geopend: le kerstdag v.a. 13.00 uur 2e kerstdag v.a. 12.00 uur le kerst v.a. 17.00 uur volgeboekt Voor de kerstdagen - tevens voor oud- en nieuwjaar - verzorgen wij graag uw koude schotels o.a.: Huiskamer-koud-buffet: 5 feestelijk opgemaakte schalen voldoende voor 12 personen f 185,- f 11,50 p.p. f 15,00 p.p. f 20,00 p.p.

Krantenbank Zeeland

Bevelander | 1989 | | pagina 22