urn HLI>HI i 6. MENU A LA CARTE **Kerst Buffet k Kerstmenu tRSTM£/y. 1 1 1 1 KERSTMENU 1999 M IKumps^miin Patrijzenlaan 1 - Kamperland - tel. 0113-371466 Oudjaar gesloten Nieuwjaar 1 januari 2000 het Indonesisch nieuwjaarsbuffet 'De Zeelandbrug' Griekse specialiteiten Restaurant le en 2e Kerstdag geopend oudejaarsavond nieuwjaarsdag U kunt aan tafel vanaf half 5, afhaalmenu 's tot 18.00 uur. Grieks restaurant Delphi wenst u fijne Kerstdagen en een prettige eeuwwisseling Tel.: 0118-419800 4 s4$iati&c& Specialiteiten TR.e&taunaHt óiCentat The Green Parrot 0118-581395 geftMv't Gié&htjt 1 fl IF y pf&w- of p.c. fl 139,50 RESERVEER TIJDIG! ff u KERSTMENU 69. Dreesstraat 10 - Vlissingen Telefoon 0118-468481 Uitspanning De Roode Leeuw Markt 12 Domburg TOMATENSOEP C ARN ALE NCOCTAIL LAMSHAAS OSSENHAAS WILDZWIJN FRUITSALADE MET IJS KOFFIE KIPPENSOEP GEHAKTBALLETJES SUFLAKI SPECIAAL LAMSHAAS BIFTEKI RHODOS COUPE IJS KOFFIE A LA CARTE 15 OOK MOCELIJK OUD NIEUW CEOPEND 17 DECEMBER LIVE MUZIEK WIJ WENSEN U FIJNE KERSTDACEN EN EEN CELUKKICE EEUW GRIEKS SPECIALITEITEN- RESTAURANT elke dag geopend van 12.00 - 24.00 uur Lange Noordstraat 14 4331 CD Middelburg 0118-626561 Brunchbuffet in Kamperduin Om 12 uur staat er een uitgebreid brunchbuffet voor u klaar voor slechts ƒ49.50 per persoon. Kinderen tot 4 jaar zijn gratis. Kinderen tot 10 jaar betalen slechts 25,00 per persoon. Om u «11 idee te geven hebben wjj hieronder ongeveer aangegeven wat u mag verwachten. ^Soefuoi: Heldere gmentensoep 3(puAz êuffdz Heerlijke huzarensaladerosbief Varkensfricandeau. Ardennerham met meloen Gevulde eitjes Zalmsalade. Hollandse garnalen Gevulde tomaatjes. Gerookte zalm Paling. Heilbot en forel Heerlijk knapperig stokbrood diverse sausjes en boter ^Waim Eruffei: Ossehaasbiefstukjes in romige saus. Pittige saté Gepocheerde stukjes zalm niet dillesaus. gebakken kabeljauwfilet Gebakken aardappeltjes en frites, twee soorten warme groenten lï2ie,±atnifr\iffet: Diverse soorten ijs, gevulde soesjes ijstaart, bavarois Verse fruitsalade, flensjes met warme kersen De kerslbrunch begint le en 2e kerstdag om 12.00 uur. Kerstmenu Kamperduin 1999 Prijs per persoon ƒ85.- inclusief koffieservies ZaLn^Nod Een combinatie van zacht gerookte zalm. graved lachs. zalmtartaar en Schotse visrollade of Een vierspel van wildzwijncarpaccio, ossehaas. hammousse en een tasje van ardenner ham <£a&cux£- en Een pittige soep met met een garnering van coquille St. Jaques. mosseltjes, kokkeltjes en garnaaltjes, afgemaakt met een tipje cognac of Dfa£f<Jrouifton mei I Een dubbel getrokken kalfsbouillon met verse tuinkruiden, quenelles van kalfsvlees en een klein puntje madeira Heerlijk kreeftenvlees en garnaaltjes in een smaakvol deeg afgebakken of cStutdef cran Kalkoenfilet en stukjes fazant samen in een krokant deegjasje SZeeuane Een combinatie van gepocheerde tongfilet, rode poon en zalm. Geserveerd met een zachte atlantissaus en gegratineerde schelpdiertjes of fJfexaiattaHe van vCzetu) eieahten Een smaakvol gerecht, samengesteld uit lamscotelet, malse ossehaasbiefstuk en pittige struisvogelbiefstukjes. Geserveerd met een escargotsaus, een smakelijke keuze <3*ayuL<Le*e xt van fPtex Een uitgebreid nagerecht van verschillende nagerechtjes van peer Het kerstdiner begint le en 2e kerstdag vanaf 17.00 uur. Reserveer dus snel telefonisch uw tafel op nummer: 0113-371466 Geachte gast 25 en 26 december Kerstlunch 25 en 26 december Kerstdiner vanaf 12.00 uur fl. 49.50 p.p. aanvang 19.00 uur fl. 85.00 p.p. 18.00 uur - fl. 49,50p.p. Voor alle feestdagen menu op aanvraag. Ook met deze dagen geeft u 5% van de rekening aan onze school in Cambodja. Restaurant Weg naar de Val 10 4301 RM Zierikzee Tel. 0111 - 413208 i'rcCzz ,v (?,v ,v y tijdig reserveren Wolstraat 12 - 14. 4381 EE Vlissingen, '3 -3 *1 *3 <3 "3 '3 -3 '3 *3 '3 *3 -3 -3 '3 I Schuttestraat 10-12 Koudekerke (0118) 55 11 22 Bij aankomst bieden wij de Gasten een Welkomst Cocktail Champness (Een Champagne Cocktail met o.a. Port, Donkere rum, Triple sec geserveerd met een Komkommer) Voorgerechten: Hoofdgerechten: Sopi di Marisco (Rijkelijk gevulde Caraibische Zeevruchtensoep Empanadas de Polio (Maisdeeg Timbaai gevuld met een luxe gestoofde kippevulling, pruimen en rozijnen) Ham di Pascu (Beenham uit de oven. Geserveerd met een Ananas, Bruine rum en mosterdsaus) Papaya Stoba (Stoofschotel van de Papayavrucht en diverse vleessoorten) Bakijou (Een traditionele zoutvisschotel van de Caraibische eilanden) Bijgerechten bij deze buffet zijn: Pika.Aros, Brua, Bakbanaan. Repi Pampoena en div. soorten brood. Nagerechten: Bolo di Cashupete (Cashewnoten en Rum taart die al 100 jaren een traditie is bij Kerst in de Antillen) Duesillo (Caramel en Eieren Vla overdekt met een Caraibische Rumsaus) Buffet wordt compleet bij u thuis geleverd. Minimaal vanaf 10 personen. Prijs 85.00 p.p. Gezien de drukte a.u.b. van tevoren bestellen. Tex-Mex Restaurant Badstraat 3-01, Domburg ...U wilt dit jaar toch zeker een kerstdiner zonder... ♦organisatiestress ren- en vliegwerk in de keuken te hoeven staan huizenhoge afwas kom dan naar Culinair genieten in Domburg, in een ongedwongen kerstsfeer'. Beide kerstdagen geopend A Ca carte ins- en vleesspeciafiteiten Flamberen aan tafel Feestelijk 4-gangen kerstmenu a 69.50 Glühwein en schnapsbar op het terras Speciale kinderhoek o.lv. de kerstman Oud nieuw millennium diner-buffet af 65.00 ...Dineert u met kerst toch liever thuis... Informeert u dan naar onze vis- en vlees hors d'oeuvres vanaf f 22.50 p.p. Vraag om ons beste formulier1.! Geef uw 6esteffing voor 17 december door, dan staat het 25 of 26 december voor u klaar!! BOURGONDISCHE FONDUEN NU OOK MOGELIJK IN 'T GROENTJE Voor reserveringen en verdere informatie kimt u bellen Badstraat 1, tel. 0118-583790 fax. 0118-584038 E-maif reserveringen fiorecagroen@zeelandnet.nl Sprankelend aperitief met kaviaar op 't vuistje. Sushi met zeeboontjes Confit van ganzeborst met roerei en truffeldressing Brochet van tot scampi met saffraan en bananenblad ise van peer en kaki gegrild met tomaten coulis en chinese noedels O Lf Getrancheerde hertemedaillon met een risotto van cantharellen Rondelle van Callebaut chocolade geconfijte sinaasappel met een puntje banyuls Mokka Schuttershof 32-34 Goes, tel. (0113) 212 332 URL: WWW.Zeelandnet.NL/Stadsschuur. voorgerechten: Cowboys cocktail cocktail van asperge-ham salade) Santa's mousse soesje gevuld mei zalmmousse) Fishermans cocktail special (cocktail van Hollandse garnalen) Florida's honey dew (meloen met rauwe ham) hoofdgerechten: Babes best (varkenshaas met champignonroomsaus) Canadian Stew (stoofpot van entrecote. verse groente en rode wijn) Cotton eye Joe Salmon (zalmfilet met béamaise saus) Rifleman's bulletsteak kogel biefstuk met gebakken champignons) Stel zelf uw kerstmenu samen inclusief salad store and American specialties J tussengerechten: Wells fargo chicken soup (kippesoep met prei en limoen) Texas chicken wings (pikante kipvleugeltjes) Cristmas bowl (gebonden soep met champignons en asperges) Munchers (aardappelsnack met kaas en peper) desserts: Missisippi banana boat (ijs met banaan, chocoladesaus en slagroom) Californian coupe (coupe met verse fruitsalade Snowman's lemon coupe (citroen mousse) Apple Pie (warm appelgebak met ijs en slagroom) 50 per persoon Reservering gewenst Cocktail fruit de mèr Met o.a. garnalen, crab en gemarineerde stukjes zeetong of Wild hors d'oeuvre Een bordje met o.a. paté, ham soorten en salade Bisque d'homard Een verfijnde kreeftensoep met cognac en stukjes kreeft, of Oxtail clair Een heldere ossenstaartsoep met madeira. Een verfrissende champagne spoom Eendenborst filet met sinaasappelportsaus of Roodbaarsfilet met garnalenbieslooksaus Deze gerechten worden geserveerd met aardappel en groenten garni en een warme peer Grand-dessert Dessertbuffet met o.a. bavarois, verse vruchten, warme kersen, profiterolles en diverse kaassoorten Voor de kinderen is er een kindermenu Met: Verse vruchten cocktail Kalkoenfilet Verse groenten, appelmoes en aardappelgarnituur Mayonaise Dessertbuffet Kerstmenu ƒ85,-p.p. kindermenu 27,50 p.p. Reserveren mogelijk vanaf 2 december tel no. 0118-586121 of 06-50235959 Keuken geopend vanaf 12.00 uur MIT CHAMPI6N0NSAUS VOOR RESERVERINC TIJDENS DE KERSTDACEN 16.OO - 19.OO UUR OF 19.OO - 24.OO UUR 0 0

Krantenbank Zeeland

Scheldebode | 1999 | | pagina 16