urn
HLI>HI
i
6.
MENU A LA CARTE
**Kerst Buffet
k
Kerstmenu
tRSTM£/y.
1
1
1
1
KERSTMENU 1999
M IKumps^miin
Patrijzenlaan 1 - Kamperland - tel. 0113-371466
Oudjaar gesloten
Nieuwjaar 1 januari 2000
het Indonesisch nieuwjaarsbuffet
'De Zeelandbrug'
Griekse specialiteiten
Restaurant
le en 2e Kerstdag geopend
oudejaarsavond nieuwjaarsdag
U kunt aan tafel vanaf half 5,
afhaalmenu 's tot 18.00 uur.
Grieks restaurant Delphi
wenst u fijne Kerstdagen
en een prettige eeuwwisseling
Tel.: 0118-419800
4
s4$iati&c& Specialiteiten TR.e&taunaHt
óiCentat
The Green Parrot
0118-581395
geftMv't Gié&htjt
1
fl IF y pf&w-
of
p.c. fl 139,50 RESERVEER TIJDIG!
ff u
KERSTMENU
69.
Dreesstraat 10 - Vlissingen Telefoon 0118-468481
Uitspanning De Roode Leeuw
Markt 12 Domburg
TOMATENSOEP
C ARN ALE NCOCTAIL
LAMSHAAS
OSSENHAAS
WILDZWIJN
FRUITSALADE
MET IJS
KOFFIE
KIPPENSOEP
GEHAKTBALLETJES
SUFLAKI SPECIAAL
LAMSHAAS
BIFTEKI
RHODOS COUPE IJS
KOFFIE
A LA CARTE 15 OOK MOCELIJK
OUD NIEUW
CEOPEND
17 DECEMBER
LIVE MUZIEK
WIJ WENSEN U FIJNE KERSTDACEN
EN EEN CELUKKICE EEUW
GRIEKS
SPECIALITEITEN-
RESTAURANT
elke dag geopend van
12.00 - 24.00 uur
Lange Noordstraat 14
4331 CD Middelburg
0118-626561
Brunchbuffet in Kamperduin
Om 12 uur staat er een uitgebreid brunchbuffet voor u klaar
voor slechts ƒ49.50 per persoon. Kinderen tot 4 jaar zijn gratis.
Kinderen tot 10 jaar betalen slechts 25,00 per persoon.
Om u «11 idee te geven hebben wjj hieronder ongeveer
aangegeven wat u mag verwachten.
^Soefuoi:
Heldere gmentensoep
3(puAz êuffdz
Heerlijke huzarensaladerosbief
Varkensfricandeau. Ardennerham met meloen
Gevulde eitjes
Zalmsalade. Hollandse garnalen
Gevulde tomaatjes. Gerookte zalm
Paling. Heilbot en forel
Heerlijk knapperig stokbrood
diverse sausjes en boter
^Waim Eruffei:
Ossehaasbiefstukjes in romige saus. Pittige saté
Gepocheerde stukjes zalm niet dillesaus. gebakken kabeljauwfilet
Gebakken aardappeltjes en frites, twee soorten warme groenten
lï2ie,±atnifr\iffet:
Diverse soorten ijs, gevulde soesjes
ijstaart, bavarois
Verse fruitsalade, flensjes met warme kersen
De kerslbrunch begint le en 2e kerstdag om 12.00 uur.
Kerstmenu Kamperduin 1999
Prijs per persoon ƒ85.- inclusief koffieservies
ZaLn^Nod
Een combinatie van zacht gerookte zalm. graved lachs. zalmtartaar
en Schotse visrollade
of
Een vierspel van wildzwijncarpaccio, ossehaas. hammousse en
een tasje van ardenner ham
<£a&cux£- en
Een pittige soep met met een garnering van coquille St. Jaques. mosseltjes, kokkeltjes
en garnaaltjes, afgemaakt met een tipje cognac
of
Dfa£f<Jrouifton mei I
Een dubbel getrokken kalfsbouillon met verse tuinkruiden, quenelles van kalfsvlees en
een klein puntje madeira
Heerlijk kreeftenvlees en garnaaltjes in een smaakvol deeg afgebakken
of
cStutdef cran
Kalkoenfilet en stukjes fazant samen
in een krokant deegjasje
SZeeuane
Een combinatie van gepocheerde tongfilet, rode poon en zalm. Geserveerd met een
zachte atlantissaus en gegratineerde schelpdiertjes
of
fJfexaiattaHe van vCzetu) eieahten
Een smaakvol gerecht, samengesteld uit lamscotelet, malse ossehaasbiefstuk en pittige
struisvogelbiefstukjes. Geserveerd met een escargotsaus, een smakelijke keuze
<3*ayuL<Le*e xt van fPtex
Een uitgebreid nagerecht van verschillende nagerechtjes van peer
Het kerstdiner begint le en 2e kerstdag vanaf 17.00 uur.
Reserveer dus snel telefonisch uw tafel op nummer: 0113-371466
Geachte gast
25 en 26 december Kerstlunch 25 en 26 december Kerstdiner
vanaf 12.00 uur fl. 49.50 p.p. aanvang 19.00 uur fl. 85.00 p.p.
18.00 uur - fl. 49,50p.p.
Voor alle feestdagen menu op aanvraag.
Ook met deze dagen geeft u 5% van de
rekening aan onze school in Cambodja.
Restaurant
Weg naar de Val 10
4301 RM Zierikzee
Tel. 0111 - 413208
i'rcCzz ,v (?,v ,v y
tijdig reserveren
Wolstraat 12 - 14. 4381 EE Vlissingen,
'3
-3
*1
*3
<3
"3
'3
-3
'3
*3
'3
*3
-3
-3
'3
I
Schuttestraat 10-12 Koudekerke (0118) 55 11 22
Bij aankomst bieden wij de Gasten een Welkomst Cocktail
Champness
(Een Champagne Cocktail met o.a.
Port, Donkere rum, Triple sec geserveerd met een Komkommer)
Voorgerechten:
Hoofdgerechten:
Sopi di Marisco
(Rijkelijk gevulde Caraibische Zeevruchtensoep
Empanadas de Polio
(Maisdeeg Timbaai gevuld met een luxe
gestoofde kippevulling, pruimen en rozijnen)
Ham di Pascu
(Beenham uit de oven.
Geserveerd met een Ananas,
Bruine rum en mosterdsaus)
Papaya Stoba
(Stoofschotel van de Papayavrucht en
diverse vleessoorten)
Bakijou
(Een traditionele zoutvisschotel van de
Caraibische eilanden)
Bijgerechten bij deze buffet zijn: Pika.Aros, Brua, Bakbanaan. Repi Pampoena en div. soorten brood.
Nagerechten:
Bolo di Cashupete
(Cashewnoten en Rum taart die al
100 jaren een traditie is bij Kerst in de Antillen)
Duesillo
(Caramel en Eieren Vla overdekt met
een Caraibische Rumsaus)
Buffet wordt compleet bij u thuis geleverd. Minimaal vanaf 10 personen.
Prijs 85.00 p.p.
Gezien de drukte a.u.b. van tevoren bestellen.
Tex-Mex Restaurant
Badstraat 3-01, Domburg
...U wilt dit jaar toch zeker een kerstdiner zonder...
♦organisatiestress ren- en vliegwerk in de keuken te hoeven staan huizenhoge afwas
kom dan naar
Culinair genieten in Domburg,
in een ongedwongen kerstsfeer'.
Beide kerstdagen geopend A Ca carte ins- en vleesspeciafiteiten Flamberen aan tafel
Feestelijk 4-gangen kerstmenu a 69.50 Glühwein en schnapsbar op het terras
Speciale kinderhoek o.lv. de kerstman
Oud nieuw millennium diner-buffet af 65.00
...Dineert u met kerst toch liever thuis...
Informeert u dan naar onze vis- en vlees hors d'oeuvres vanaf f 22.50 p.p.
Vraag om ons beste formulier1.!
Geef uw 6esteffing voor 17 december door,
dan staat het 25 of 26 december voor u klaar!!
BOURGONDISCHE FONDUEN
NU OOK MOGELIJK IN 'T GROENTJE
Voor reserveringen en verdere informatie kimt u bellen
Badstraat 1, tel. 0118-583790 fax. 0118-584038
E-maif reserveringen fiorecagroen@zeelandnet.nl
Sprankelend aperitief met kaviaar op 't vuistje.
Sushi met zeeboontjes
Confit van ganzeborst met roerei en truffeldressing
Brochet van tot
scampi met saffraan en bananenblad
ise van peer en kaki
gegrild met tomaten coulis en chinese noedels
O Lf
Getrancheerde hertemedaillon met een risotto van cantharellen
Rondelle van Callebaut chocolade geconfijte sinaasappel
met een puntje banyuls
Mokka
Schuttershof 32-34 Goes, tel. (0113) 212 332
URL: WWW.Zeelandnet.NL/Stadsschuur.
voorgerechten:
Cowboys cocktail
cocktail van asperge-ham salade)
Santa's mousse
soesje gevuld mei zalmmousse)
Fishermans cocktail special
(cocktail van Hollandse garnalen)
Florida's honey dew
(meloen met rauwe ham)
hoofdgerechten:
Babes best
(varkenshaas met champignonroomsaus)
Canadian Stew
(stoofpot van entrecote. verse groente en rode wijn)
Cotton eye Joe Salmon
(zalmfilet met béamaise saus)
Rifleman's bulletsteak
kogel biefstuk met gebakken champignons)
Stel zelf uw kerstmenu samen
inclusief salad store and American specialties J
tussengerechten:
Wells fargo chicken soup
(kippesoep met prei en limoen)
Texas chicken wings
(pikante kipvleugeltjes)
Cristmas bowl
(gebonden soep met champignons en asperges)
Munchers
(aardappelsnack met kaas en peper)
desserts:
Missisippi banana boat
(ijs met banaan, chocoladesaus en slagroom)
Californian coupe
(coupe met verse fruitsalade
Snowman's lemon coupe
(citroen mousse)
Apple Pie
(warm appelgebak met ijs en slagroom)
50
per persoon
Reservering gewenst
Cocktail fruit de mèr
Met o.a. garnalen, crab en gemarineerde stukjes zeetong
of
Wild hors d'oeuvre
Een bordje met o.a. paté, ham soorten en salade
Bisque d'homard
Een verfijnde kreeftensoep met cognac en stukjes kreeft,
of
Oxtail clair
Een heldere ossenstaartsoep met madeira.
Een verfrissende champagne spoom
Eendenborst filet met sinaasappelportsaus
of
Roodbaarsfilet met garnalenbieslooksaus
Deze gerechten worden geserveerd met aardappel en groenten garni
en een warme peer
Grand-dessert
Dessertbuffet met o.a. bavarois, verse vruchten, warme kersen,
profiterolles en diverse kaassoorten
Voor de kinderen is er een kindermenu
Met:
Verse vruchten cocktail
Kalkoenfilet
Verse groenten, appelmoes en aardappelgarnituur
Mayonaise
Dessertbuffet
Kerstmenu ƒ85,-p.p. kindermenu 27,50 p.p.
Reserveren mogelijk vanaf 2 december tel no. 0118-586121 of 06-50235959
Keuken geopend vanaf 12.00 uur
MIT CHAMPI6N0NSAUS
VOOR RESERVERINC
TIJDENS DE KERSTDACEN
16.OO - 19.OO UUR
OF
19.OO - 24.OO UUR
0 0